Boek – De dans van de leider op het ritme van de coach

De dans van de leider op het ritme van de coach

Jos Moons (10-01-1957) werkt al meer dan 35 jaar als leiderschap- en teamcoach. Hij is expert in coachend leiderschap, waarbij de focus ligt op wederzijds respect, niet-hiërarchisch denken en persoonlijke ontwikkeling vanuit de noden van de coachee. Recent schreef hij daarom ook het boek De dans van de leider op het ritme van de coach, dat vanaf februari 2022 te koop is op deze pagina.

Met dit boek wil hij de lezer inspireren om een eigen verhaal binnen coachend leiderschap te schrijven én succesvol te implementeren in de eigen (werk)context. Op basis van zijn rijke ervaring, de door de jaren heen opgebouwde inzichten, persoonlijke verhalen, concrete cases en praktische modellen, reikt hij hiervoor concrete handvaten aan.

Centraal in het boek staat de metafoor van de dans. De dans van het coachend leiderschap in verschillende deelaspecten: zelfleiderschap, persoonlijkheid, zingeving, levenslang leren, keuzes maken, coaching, communicatie, feedback, stress & burn-out, mindfulness, delegeren, team coaching, conflicten, change en mentoring.

Dans van de leider op het ritme van de coach geeft je de goesting om aan de slag te gaan. Veel lees- én leerplezier!                                                                                                                                            

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan gerust naar info@moons.be.

Benieuwd naar het boek?

  • Download het bijhorende E-book

    Heb je het boek al gekocht? Dan heb je recht op dit gratis bijhorende E-book.

Je ontvangt meteen een e-mail ter bevestiging.