Wie zijn wij

Ik ben ondertussen meer dan 35 jaar actief als leiderschaps- en teamcoach. En recent ook als auteur. Als ik terugkijk op mijn leven, dan zie ik één rode draad: ik wilde altijd iets nieuws proberen. Soms tot ergernis van mijn omgeving. Stap voor stap ontdekte ik mijn levensmissie: het potentieel in mensen activeren. Jezelf niet laten tegenhouden door belemmerende overtuigingen. Noch die van jezelf, noch die van anderen. Maar wel: durven uit je comfortzone stappen, op weg naar iets nieuws.

Daarom ben ik begin 1993 Bureau Jos Moons gestart. Na jaren coaching en training in andere bedrijven besloot de ondernemer in mij om zélf te starten. Dertig jaar ondernemerschap dus, met hoogtes en laagtes, soms moeilijk, soms euforisch. Maar altijd leerrijk.

Jos Moons - coach
Jos Moons - coach

“The purpose of life is to discover your gift. The work of life is to develop it. The meaning of life is to give your gift away.”

David Steven Viscott (1938 – 1996), psychiater, auteur en mediapersoonlijkheid

Deze quote omschrijft kernachtig wat ik doe: potentieel ontdekken, ontwikkelen en… doorgeven. De noden van de coachee of trainee zijn hierbij altijd de vertrekbasis, niet de theorie of het model. Persoonlijke ontwikkeling en een pragmatische aanpak met concrete toepassingen: dat bedoelen we met ‘Personal development to performance’.

Vandaag leef en werk ik, samen met Greet, in het groene en rustige Weert-Bornem. De passie blijft: ondersteunen en inspireren van mensen in het ontdekken én gebruiken van hun potentieel.

Ik blijf verwonderd en benieuwd.

Vragen of interesse? Neem contact op:

Greet De Ley - partner

Sinds 2010 leef en werk ik, samen met Jos, in het groene, rustige Weert-Bornem.

Ik ben deeltijds office manager/partner in Bureau Jos Moons. Mijn verantwoordelijkheid samengevat: planning, organisatie, aankoop, facturatie, financiële zaken en non-commerciële klantencontacten.

 

Mijn levensvisie vat ik graag samen in deze toepasselijke quote:

“Enjoy the little things, for one day you may look back and realize they were the big things.” 

Robert Brault, schrijver en freelance auteur

Vragen of interesse? Neem contact op: